LEDIGA TJÄNSTER

Med total kvalitet i alla led ska CONSTO vara en ledande och välkänd byggaktör inom regionen. Med engagemang, skickliga medarbetare och moderna byggmetoder ska CONSTO erbjuda behovsanpassade totalåtaganden inom byggnation. Genom nytänkande, genomtänkta samarbetsformer och ständig kostnadseffektivitet ska vi vara ett självklart alternativ för professionella byggbeställare inom både privata och offentliga sektorn. Leverans ska ske till rätt pris och med rätt kvalitet inom uppsatt tidsplan.

 

Platschefer till Mälardalen

I rollen som platschef på Consto deltar du i utmanande projekt inom nyproduktion bostäder eller kommersiella fastigheter. Consto är en dynamisk och växande organisation som värdesätter utrymme för individuell utveckling.

Arbetsuppgifter

Platschefen ska säkerhetställa att alla fastställda krav redovisade i bygghandlingar och kontrakt uppfylls under byggproduktionen. Du arbetar nära entrprenadingenjör och arbetsledare i projektet med stort stöd av din arbetschef samt miljöexpert på bolaget. Vi ser gärna att du tidigt deltar i kalkyl- och projekteringsskedet samt är med och driver projektet framåt. Som platschef ansvarar du för även för ekonomiska avstämningar och prognoser i projekten.

Kvalifikationer

Förr denna roll behöver du ha bred kunskap och erfarenhet av produktion, planering, ekonomi och arbetsmiljö. Meriterande om du verkat i större projekt. Vi värdesätter även ett brett kontaktnät inom branchen.

Du:

  • är högskoleingenjör eller har likvärdig utbildning från yrkeshögskola
  • har minst 5-års erfarenhet i rollen som platschef
  • har praktisk teknik- avtals och ekonomierfarenhet
  • arbetar obehindrat med Windowsprogram samt minst ett tidplan- och ekonomiuppföljningsprogram
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Du behöver ha god ledar-, planerings och organisationsförmåga, är lyhörd, har personkännedom och beslutsamhet.

Vi erbjuder

Ett gott arbetsklimat, där vi har kul och bryr oss om varandra. Bolaget växer och utvecklas, därmed erbjuder vi även dig som medarbetare, utveckling både personligt och yrkesmässigt.

Startdatum 2021-02-01 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningdag 2020-12-15

 

Vänligen skicka din ansökan till: tord.johansson@constoab.se