Lediga tjänster

CONSTOS:s framgång bygger på kompetenta medarbetare. Om du är redo för din nästa utmaning har du hittat rätt. Vi söker ständigt nya förmågor att bygga framtiden med.

För närvarande söker vi medarbetare för följande befattningar:

Arbetschef

Med placering i Örebro

Som arbetschef har du ett utmanande och stimulerande arbete där du ansvarar för affär, personal och produktion. Det innebär att du aktivt bearbeta marknaden och bygger långsiktigt goda kundrelationer genom lönsamma projekt för båda parter. Tjänsten har stort tillväxtfokus där du lägger mycket kraft på affärsutveckling, anbudsarbete och kundvård vad gäller såväl befintliga som nya beställare.

Vi tror att du har flera års erfarenhet av byggproduktion i ledande roll med personal- och budgetansvar. Har du eftergymnasial utbildning är det meriterande.

Du är en driven och marknadsinriktad person som har lätt för att bygga relationer. Du är förtroendeingivande, trygg och resultatorienterad. Att arbeta och nå resultat tillsammans med andra är något som motiverar dig. Som ledare är du mån om dina medarbetare där du med energi, entusiasm och lösningsfokus stöttar, utmanar och coachar. Vidare värdesätter vi din prestigelöshet och utvecklingsfokus.

Välkommen med din ansökan till ett starkt bolag som fortsätter sin tillväxtresa. Vi erbjuder dig ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter, spännande arbetsuppgifter och precis lika engagerade kollegor som du!

Vänligen skicka din ansökan till: 

https://www.poolia.se/lediga-jobb/rebro/arbetschefregionchef-till-expansiva-consto-i-rebro/51616

 

 

Platschef

Till Örebro och Karlstad

Som platschef har du det övergripande ansvaret för projektet från byggstart till besiktning. Du för en tät dialog med såväl team som externa parter för att säkerställa att vi når våra mål och håller deadlines. Vidare har du en viktig roll i att leda och utveckla ditt team för att skapa ett gott arbetsklimat med motiverade medarbetare.

Vi tror att du är en trygg ledare med minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning som byggnadsingenjör eller liknande.

Du är en förtroendeingivande person som genom engagemang för uppdraget bygger starka team. Du driver ditt arbete med stor entreprenörsanda och entusiasm vilket smittar av sig på din omgivning. Ditt ledarskap genomsyras av mod och prestigelöshet. Du är mån om dina medarbetare och ser såväl till gruppens som individens utveckling. Vidare är du kommunikativ, målmedveten och affärsmässig. 

 

Vänligen skicka din ansökan till: 

Platschef Karlstad 

https://www.poolia.se/lediga-jobb/karlstad/platschef-till-framgangsrika-consto-i-karlstad/51632

 

Platschef Örebro

https://www.poolia.se/lediga-jobb/rebro/platschef-till-expansiva-consto-i-rebro/51631