Lediga tjänster

CONSTOS:s framgång bygger på kompetenta medarbetare. Om du är redo för din nästa utmaning har du hittat rätt. Vi söker ständigt nya förmågor att bygga framtiden med.

För närvarande söker vi medarbetare för följande befattningar:

Operativ Vd

Som ett led i vår utveckling söker vi en operativ vd till Consto Väst AB (Byggbolaget i Värmland).

I din nya roll som operativ vd arbetar du verksamhetsnära med att driva och utveckla såväl affär som medarbetare. Du har övergripande ansvar för bolaget, men är också operativt ansvarig för att driva eget affärsområde. Du leder verksamheten mot uppsatta affärsmål, fördelar resurser för att säkerställa tid- och kostnadseffektivitet och bygger goda långsiktiga relationer med kunder. Vidare arbetar du givetvis aktivt med att engagera, entusiasmera och leda dina medarbetare. Rapportering sker till koncernchefen i Consto AB.

Du har gedigen erfarenhet från byggbranschen med god byggteknisk kunskap. Du är van förhandlare med stort kontaktnät. Du har ledarerfarenhet och är van att leda andra chefer. Har du eftergymnasial utbildning är det meriterande.

Du är en drivande och affärsinriktad person med goda ledaregenskaper. I ditt arbete kännetecknas du av engagemang, energi och mod där du resultatorienterat skapar nya affärsmöjligheter likväl som du förvaltar befintliga. Du är prestigelös, förtroendeingivande och kommunikativ vilket gör att du får din omgivning med dig. Du är engagerad i dina medarbetare och står för ett modernt ledarskap.

Välkommen med din ansökan via www.testhuset.com

Arbetschef

Med placering i Karlstad

Som arbetschef har du ett utmanande och stimulerande arbete där du ansvarar för affär, personal och produktion. Det innebär att du aktivt bearbeta marknaden och bygger långsiktigt goda kundrelationer genom lönsamma projekt för båda parter. Tjänsten har stort tillväxtfokus där du lägger mycket kraft på affärsutveckling, anbudsarbete och kundvård vad gäller såväl befintliga som nya beställare.

Vi tror att du har flera års erfarenhet av byggproduktion i ledande roll med personal- och budgetansvar. Har du eftergymnasial utbildning är det meriterande.

Du är en driven och marknadsinriktad person som har lätt för att bygga relationer. Du är förtroendeingivande, trygg och resultatorienterad. Att arbeta och nå resultat tillsammans med andra är något som motiverar dig. Som ledare är du mån om dina medarbetare där du med energi, entusiasm och lösningsfokus stöttar, utmanar och coachar. Vidare värdesätter vi din prestigelöshet och utvecklingsfokus.

Välkommen med din ansökan till ett starkt bolag som fortsätter sin tillväxtresa. Vi erbjuder dig ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter, spännande arbetsuppgifter och precis lika engagerade kollegor som du!

Entreprenadingenjör

Med placering i Karlstad

I rollen som entreprenadingenjör är du spindeln i nätet och har en viktig funktion i samarbetet mellan oss och vår beställare. Du driver ditt arbete i nära samarbete med arbetschefen och platschefen och stöttar i frågor om tekniska och ekonomiska delar i projekten. I stort får du utmanande och utvecklande arbetsuppgifter med alltifrån tidsplanering och inköp till kalkylering.

Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Är du utbildad byggnadsingenjör eller motsvarande så är det meriterande.

Det viktigaste för oss är din attityd. Du är en positiv och lösningsorienterad person som trivs att arbeta i ett högt tempo. Du är engagerad och har lätt för att bygga relationer så väl internt som externt. Att jobba tillsammans med andra är något du värdesätter där du med energi och handlingskraft bidrar till ett gott arbetsklimat. Vidare är du en ödmjuk och prestigelös person som alltid vill lära sig mer.

Arbetsledare

Med placering i Västerås och Eskilstuna

I tjänsten som arbetsledare är du platschefens förlängda arm på våra byggarbetsplatser. Det innebär att du leder och fördelar arbetet på för att säkerställa att vi håller såväl hög kvalitet som vår tidplan. Som arbetsledare hos oss är du del av ett lag där alla spelare är lika viktiga, respekt, förtroende och laganda är därmed viktiga byggstenar.

Vi söker både dig med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och du som kanske precis avslutat dina högskolestudier.

För att trivas hos oss tror vi att du behöver vara resultatfokuserad och en utpräglad team-player. Du trivs att arbeta med mycket ansvar i nära samarbete med kollegor. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och engagerad i ditt arbete.

Platschef

Inom Constokoncernen

Som platschef har du det övergripande ansvaret för projektet från byggstart till besiktning. Du för en tät dialog med såväl team som externa parter för att säkerställa att vi når våra mål och håller deadlines. Vidare har du en viktig roll i att leda och utveckla ditt team för att skapa ett gott arbetsklimat med motiverade medarbetare.

Vi tror att du är en trygg ledare med minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning som byggnadsingenjör eller liknande.

Du är en förtroendeingivande person som genom engagemang för uppdraget bygger starka team. Du driver ditt arbete med stor entreprenörsanda och entusiasm vilket smittar av sig på din omgivning. Ditt ledarskap genomsyras av mod och prestigelöshet. Du är mån om dina medarbetare och ser såväl till gruppens som individens utveckling. Vidare är du kommunikativ, målmedveten och affärsmässig.