Personalen är vår viktigaste resurs

För oss på CONSTO är personalen det viktigaste vi har. För att möta dagens, likväl som framtidens, rekryteringsbehov är vi därför ständigt öppna för kontakter med kunniga yrkesmän som söker nya utmaningar. Välkommen med din intresseanmälan.

CONSTO är en kraftfull aktör på den svenska byggmarknaden. Vi har idag över 150 anställda fördelat på våra enheter i Karlstad, Örebro och Stockholm. Trots storleken har vi lagt oss vinn om att bevara såväl vår lokala förankring som vår småföretagatmosfär.

Arbetsmiljön och ”lagandan” på våra arbetsplatser är viktig. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och tycka att det är roligt att gå till jobbet.

Som medarbetare på CONSTO har du också goda möjligheter att påverka din arbetssituation. Alla ges möjligheter att prova nya arbetsuppgifter liksom förutsättningar att genom fortbildning gå vidare.

Jan Asker

Personalkontakt

Vid personalärenden och frågor kring utannonserade tjänster, kontakta vår Personalchef Jan Ingman.

Tel: 054-224 44 20

Så tycker våra medarbetare!

Stina Zetterlind

Stina Zetterlind, Platschef

"Jobbet på Consto ger mig mycket positivt. En viktig bit för min del är just att vi trots vår storlek har kunnat behålla ”småskaligheten” och de korta besluts- och kommunikationsvägarna.

Jag värdesätter också hur ledningen hanterar utvecklingen av oss anställda. Man har lyssnat noga, tagit åt sig av våra utvecklingsmål och gjort verklighet av det vi önskat". Läs mer om vad Stina tycker